60 м метално сив въртящ се простор с цилиндър за бетониране в земята и предпазен калъф Brabantia от серия LIFT-O-MATIC ADVANCE Прекарайте с лекота дните за пране и сушене на дрехи – просто оставете простора на Brabantia да си свърши работата. Нагласете желаната от Вас височина на простора с една ръка (в диапазона от 149 до 197 см), благодарение на системата за лесно разпъване, и го завъртете. Този  чудесен простор за сушене е с изключително качество, устойчив е на UV лъчи и има неплъзгащи се въжета за окачване и сушене на пране, които са винаги натегнати и не провисват. В края…

50 м метално сив въртящ се простор с цилиндър за бетониране в земята и предпазен калъф Brabantia от серия LIFT-O-MATIC ADVANCE Прекарайте с лекота дните за пране и сушене на дрехи – просто оставете простора на Brabantia да си свърши работата. Нагласете желаната от Вас височина на простора с една ръка (в диапазона от 149 до 197 см), благодарение на системата за лесно разпъване, и го завъртете. Той е чудесен за сушене на всякакви дрехи и е с изключително качество, устойчив е на UV лъчи и има неплъзгащи се въжета за окачване и сушене на пране, които са винаги натегнати и не провисват.

40 м метално сив въртящ се простор с цилиндър за бетониране в земята Brabantia от серия ESSENTIAL Има толкова много пране за сушене, а толкова малко място. Но това ще се промени, когато откриете простора на Brabantia от серия ESSENTIAL – той заема много малко място в градината Ви, изработен е от висококачествени материали, има въже за сушене с ултравиолетова защита и неплъзгащо покритие. Освен това този невероятен помощник в сушенето има и други изненади за Вас! Например специално проектираното „ухо“ за окачване на дрехи и закачалки, както и „ухо“ за окачване и съхранение на самия простор. Това е всичко.

  Комплект за уиски от 7 части Bohemia от серия Nemo

50 м метално сив въртящ се простор с цилиндър за бетониране в земята Brabantia от серия ESSENTIAL Има толкова много пране за сушене, а толкова малко място. Но това ще се промени, когато откриете простора на Brabantia от серия ESSENTIAL – той заема много малко място в градината Ви, изработен е от висококачествени материали, има въже за сушене с ултравиолетова защита и неплъзгащо покритие. Освен това този невероятен помощник в сушенето има и други изненади за Вас! Например специално проектираното „ухо“ за окачване на дрехи и закачалки, както и „ухо“ за окачване и съхранение на самия простор. Това е всичко.

40 м метално сив въртящ се простор с цилиндър за бетониране в земята Brabantia от серия TOP SPINNER Прекарайте с лекота дните за пране и сушене на дрехи – просто оставете простора на Brabantia да си свърши работата. Този чудесен простор за сушене е с изключително качество, устойчив е на UV лъчи и има неплъзгащи се въжета за окачване и сушене на пране, които са винаги натегнати и не провисват. В края на всяко рамо има „ухо“ за окачване на закачалки, както и здраво и яко „ухо“ за окачване и съхранение на самия простор. Ето на това му се казва…

  Керамична поставка за свещ Къщичката на Дядо Коледа

50 м метално сив въртящ се простор с метален шиш и предпазен калъф Brabantia от серия LIFT-O-MATIC ADVANCE Прекарайте с лекота дните за пране и сушене на дрехи – просто оставете простора на Brabantia да си свърши работата. Нагласете желаната от Вас височина на простора с една ръка (в диапазона от 149 до 197 см), благодарение на системата за лесно разпъване, и го завъртете. Той е чудесен за сушене на всякакви дрехи и е с изключително качество, устойчив е на UV лъчи и има неплъзгащи се въжета за окачване и сушене на пране, които са винаги натегнати и не провисват.

60 м метално сив въртящ се простор с метален шиш и предпазен калъф Brabantia от серия LIFT-O-MATIC Прекарайте с лекота дните за пране и сушене на дрехи – просто оставете простора на Brabantia да си свърши работата. Нагласете желаната от Вас височина на простора с една ръка (в диапазона от 129 до 187 см), благодарение на системата за лесно разпъване, и го завъртете. Той е чудесен за сушене на всякакви дрехи и е с изключително качество, устойчив е на UV лъчи и има неплъзгащи се въжета за окачване и сушене на пране, които са винаги натегнати и не провисват.