Без комисиона! Едностаен апартамент Кючук Париж

Реф. № 7133
✔️Alpha Real Estate✔️, специализиран посредник на водещите строителни фирми, член на Националната браншова организация НСНИ, Ви предлага:

➡️Едностаен апартамент в нова сграда в р-н Кючук Париж, гр. Пловдив. Апартаментът се състои от антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с wc, килер и е с обща площ от 35.09 кв.м.

В сградата се предлагат разнообразни по площ едностайни, двустайни и тристайни жилища с функционални разпределения, абсолютно съобразени с най-предпочитаните изложения.

✔️Локация: Предпочитана за живеене зона на град Пловдив, разположена в непосредствена близост до Търговски центрове и магазини, училища, детски градини, медицински центрове.

✔️Строителство:Проектът предвижда жилища, търговски площи и подземен паркинг .Жилищните сгради ще бъдат реализирани на три етапа.
✔️Паркинг:. Паркирането е осигурено на 100% – гаражи и паркоместа.

✔️Апартаментите се издават: шпакловка и замазка, изградена ВиК, ел. инсталация с монтирани ключове и контакти и ел. табла, входни блиндирани врати;

✔️Концепция: Безупречно съчетание между качество, функционалност, лукс, сигурност, зеленина

➡️Като професионалисти, разбираме, че покупката на жилище е важна стъпка за всеки човек, за това предлагаме на нашите клиенти разнообразни услуги НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Не пропускайте да придобиете качествен имот в гр. Пловдив като се свържете се с нас за повече информация и безплатна консултация относно предлаганите апартаменти ново строителство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *