Без комисиона! Тристаен апартамент Гагарин

Реф. №: 7123
✔️Alpha Real Estate✔️, специализиран посредник на водещите строителни фирми, член на Националната браншова организация НСНИ, Ви предлага:

➡️Тристаен апартамент в нова сграда в кв. Гагарин, гр. Пловдив. Апартаментът се състои от антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна, килер, тераса с обща площ от 122,32 кв.м.

В сградата се предлагат разнообразни по площ двустайни и тристайни жилища с функционални разпределения, абсолютно съобразени с най-предпочитаните изложения.

✔️Локация: Предпочитана за живеене зона на град Пловдив, разположена в непосредствена близост до Търговски центрове и магазини, училища, детски градини, медицински центрове.

✔️Строителство: Сградата се отличава с модерна визия, като се планира изграждането на озеленяване и облагородяване на пространствата около комплекса.

✔️Паркинг: За новите обитатели на сградата е осигурено 100% паркиране.

✔️Апартаментите се издават на шпакловка и замазка, изградена ВиК, ел. инсталация с монтирани ключове и контакти и ел. табла, входни блиндирани врати.

✔️Концепция: Безупречно съчетание между качество, функционалност, лукс, сигурност и зеленина.

➡️Като професионалисти, разбираме, че покупката на жилище е важна стъпка за всеки човек, за това предлагаме на нашите клиенти разнообразни услуги НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Не пропускайте да придобиете качествен имот в гр. Пловдив като се свържете се с нас за повече информация и безплатна консултация относно предлаганите апартаменти ново строителство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *