Декоративен коледен чорап с картинка Коледен ботуш коледна торба за подаръци Декоративен коледен чорап с картинка. Коледен ботуш, коледна торба за подаръци. Изработени от полар. С възможност за закачане, чудесна коледна декорация за стена.

Коледен чорап за подаръци и украса с декорация Елен Коледен чорап за подаръци или декорация с фигура на елен с шалче отпред. С връвка за закачане на стена или врата. Прекрасен коледен декор! Коледният чорап е изработен от текстилни материали.

Коледен чорап за подаръци и украса Весел Снежко Декоративен коледен чорап за окачване на стена или врата със Снежко отпред. Коледна торба за подаръци. Чудесна коледна декорация където и да я поставите. Изработен изцяло от текстил.

Декоративен коледен чорап за подаръци с картинка Декоративен коледен чорап с картинка в лицевата си страна. Коледен ботуш, коледна торба за подаръци. Изработени от полар. С възможност за закачане, чудесна коледна декорация за стена.

Голям коледен чорап за украса или подаръци Дядо Коледа и Снежко Голям декоративен коледен чорап за окачване на стена или врата с Дядо Коледа или Снежко отпред. Коледна торба за подаръци. Чудесна коледна декорация където и да го поставите. Изработен от текстилни материали.

  Йога Статив за Фотоапарат

Коледен чорап за подаръци с Дядо Коледа и пайети Голям декоративен коледен чорап за окачване на стена или врата с Дядо Коледа отпред. Коледна торба за подаръци. Чудесна коледна декорация където и да го поставите. Изработен от текстилни материали и пайети в горната си част.

Коледен чорап за подаръци и украса в бяло и червено и декорация Снежко Голям декоративен коледен чорап за окачване на стена или врата със Снежко отпред. Коледна торба за подаръци. Чудесна коледна декорация където и да я поставите. Изработен от текстилни материали и пайети в горната си част.