Агенция SUPER ИМОТИ: www.superimoti.bg
Представяме ви имот с две спални под наем в кв. Хиподрума, включен е и гараж в наемната цена.

Жилището се състои от антре, кухня с трапезария, хол, балкон, две хубави големи спални, баня с тоалетна и склад около 5 кв.м
Апартаментът е на среден пети етаж с вътрешно разположение за сградата, топъл и уютен.
Отоплението е решено посредством локална отоплителна инсталация, захранвана с електрическо котле. Има и климатици.

При изграждането на сградата са ползвани съвременни строителни материали, топлоизолирана и с добре поддържани общи части.
Местоположението е изключително комуникативно, в непосредствена близост до медицинския комплекс, с множество транспортни връзки, магазини.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 107105
Тел: 0988 170 837, 02 454 12 51
Отговорен брокер:Кръстьо Бойчев