LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Предлагаме на вашето внимание впечатляващ лофт в съвременна жилищна сграда Red Apple, която се намира срещу Южния парк и предлага прекрасни гледки към парка и възможности за разходки и забавления. Този дизайнерски апартамент предлага висок стандарт на живот и разнообразни дейности за един пълноценен социален живот. Високите тавани и огромни прозорци с невероятна гледка изпълват пространството с много въздух и чувство за свобода.

Детайли:
РЗП: 150 кв.м.;
Етажност: 10/13;
Изложение: ;
Разпределение:
Апартаментът се състои от антре, коридор, дневна с кухненски бокс, кабинет или зона за релакс на второ ниво над дневната две спални, баня с тоалетна, тоалетна за гости и просторна тераса разкриваща невероятна панорама.
Обзавеждане и оборудване: Жилището се предлага с луксозно и стилно обзавеждане/оборудване.

Плюсовете на имота:
Отлична локация на метри от Южен парк, множество удобства и развлечения;
Разположен в знаковата сграда Red Apple, позната с уникалната си архитектура и високо качество на изпълнение;
Чисто нов, завършен и обзаведен по дизайнерски проект;
Естествени настилки;
Висококачествени мебели и оборудване.
Паркомясто.

Red Apple се характеризира с високо ниво на строителните работи, издържани в съвременен стил, осигуряващи на обитателите си не само приятна, но и сигурна жилищна среда. Внушителната тухлена фасада, в комбинация с прозорците тип френски и металните балкони и парапети създават усещането за артистичност и непринуденост.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Sof 68829
Тел: 0882 817 557, 02 425 69 18
Отговорен брокер:Мария Хлебарова