Дава под наем 3-СТАЕН, гр. София, Изток

За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 452 или 02 425 68 14 и цитирайте референтния номер на имота: Sfa 79586.

Отговорен брокер: Радослав Кузманов

Предлагаме под наем тристаен апартамент, разположен в един от най-предпочитаните райони на София кв. Изток, на комуникативно и същевременно изключително тихо място, в близост до супермаркет Билла, ЦБА, банки, СПГЕ „Джон Атанасов“, Софийска професионална гимназия, детска градина, посолство, факултети към Софийския университет, Столична община район Изгрев, спирка хотел Плиска, бул. Цариградско шосе, Борисова градина и др.

Апартаментът (120 кв.м.) има изложение югоизток/югозапад. Състои се от:
Голям хол
Преходна спалня
Втора спалня
Кухня с трапезария
Баня с тоалетна
2 балкона
Антре

Отоплението е с ТЕЦ, като има монтирани климатици в двете спални. Пълното обзавеждане и оборудване може да разгледате на снимките.

Апартаментът е разположен на 4/5 етаж в тухлена сграда (1961 година) с добре поддържани общи части, по 1 апартамент на етаж. На допълнителна цена от 100 лв. може да бъде наето надземно паркомясто.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *