Дава под наем МНОГОСТАЕН, гр. София, Витоша

LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Представяме изключително светъл и просторен апартамент в новата част на комплекс MAXI. Имотът се намира на четвърти етаж в отлично поддържана сграда и открива красиви гледки към комплекса и околностите. Към апартамента принадлежи затворен гараж в сградата.

Жилището се състои от дневна с кухненски кът и пространство за трапезария, две детски спални с обща баня, спалня, баня и родителска спалня с индивидуална баня и дрешник. Според желанията на наемателя една от спалните може да бъде обзаведена като кабинет.

Комплекс MAXI е едно от най-предпочитаните места за живеене в столицата. Разположен до главни пътни артерии, с лесен и бърз достъп до Витоша и в непосредствена близост до френско училище и детска градина ‘Виктор Юго’, частен образователен център ‘Светлина’, магазин Фантастико, редица удобства като пекарна, аптека, детски магазин, автомивка и други, той е отлично решение за забързания ден на всяко семейство. В рамките на комплекса наемателите могат да се радват на отлична инфраструктура, богато озеленяване и удобства като СПА и спортен център, фризьорски салон, закрит басейн и други.

Цената на имота е 1 800 евро без ДДС или 2 160 евро с ДДС.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SOF 91535
Тел: 0882 817 551, 02 425 69 12
Отговорен брокер:Ивета Тодорова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *