Дава под наем ОФИС, гр. София, Полигона

LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Представяме първокласен офис под наем в една от най-емблематичните сгради на София, намираща се на бул. ‘Цариградско шосе’. Сградата се отличава с футуристичен дизайн, панорамни гледки към Витоша и града, комуникативна локация и елегантен интериор.

Местоположението е още един от големите плюсове на този имот. Сградата е разположена на една от най-големите пътни артерии в София бул. ‘Цариградско шосе’, водещ директно до центъра на столицата, и намиращ се на около 1 км от входа/изхода на града в посока автомагистрала Тракия, на 5 минути с кола от Околовръстно шосе и 5 минути от летище София. Позиционирана е прекрасно за всички компании, които търсят офис под наем с бърз достъп до една от тези точки, както и бързи транспортни връзки с останалите части на София посредством Околовръстно шосе и бул. ‘Цариградско шосе’.

Офисът се намира на 8-и етаж от общо 12 и разполага с прекрасна гледка към града от едната страна и страхотни гледки към Витоша от другата. Предлага се необзаведен, с площ 900 кв.м, 2 тераси, 4 бани с тоалетна, вентилационна система, климатици, видеонаблюдение.

Има възможност за наемане на паркоместа.

Предимства на имота:
– лесен и бърз достъп до всяка точка на града;
– бизнес сграда клас А;
– такса поддръжка включена в цената.

Цената на имота е 11 250 евро без ДДС или 13 500 евро с ДДС.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SOF-104464
Тел: 0882 817 595, 02 425 69 56
Отговорен брокер:Ива Иванова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *