Ексклузивно Двустаен апартамент в кв. Запад 2

ЕРА Имотите продава Ексклузивно Двустаен панелен апартамент от 56,14 кв.м. в кв. Запад 2, в близост до търговски център „Retail Park“.
Апартаментът е на 8-ми последен етаж, среден, с изцяло южно изложение. Разпределението му е както следва: коридор /7,1 кв.м./, хол /17 кв.м./, спалня /11,5 кв.м./, кухня /8,9 кв.м./, прилежаща тераса /5 кв.м./ и санитарен възел /3,7 кв.м./. Имотът се продава заедно с избено помещение от 3,63 кв.м. и 1,01% идеални части от общите части на сградата. Паркирането пред входа на блока е свободно. Сградата разполага с асансьор.

Имотът е за цялостен ремонт. Стените в хола и коридора са с латекс, в кухнята – частично с тапет и фаянс и в спалнята – с тапет. Подовите настилки навсякъде освен в банята са с балатум. Дограмата е обикновена дървена. Отоплението е на ток, като блока е газифициран с вътрешен щранг във входа до осмия етаж, Покрива на блока е отремонтиран основно преди 5 години, няма следи от течове.
Имотът е разположен в кв. Запад 2, в непосредствена близост до сградата на пощата и търговски център „Retail Park“. В близост има спирка на градски транспорт, квартален магазин, супермаркет, детска градина и училище.

Агенцията разполага с ключ.
ЕРА България е регистриран кредитен посредник към БНБ и предоставя БЕЗПЛАТНА консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *