Ексклузивно за продажба самостоятелен втори етаж от двуетажна къща

ЕРА ИмотиТе предлага ексклузивно за продажба самостоятелен втори етаж от масивна, тухлена, двуетажна къща, със застроена площ 85 кв.м., заедно с две жилищни пристройки със застроена площ от 24 кв.м. и 13,5 кв.м. и 1/2 идеални части – 251, 5кв.м. от УПИ с обща площ от 503 кв.м. Двата етажа от къщата са самостоятелни с отделни входове, дворното място е разделено на две части с отделени достъпи от улица.

Сградата е с монолитна стоманобетонна конструкция с три плочи. Вторият етаж е с 10 см. външна изолация на стените и последната плоча. Имотът е със сменена ПВЦ дограма във всички стаи. Покрива е изпълнен с дървена конструкция и цигли и е в отлично състояние.

Апартаментът на втория етаж от къщата се състои от: входно антре с вътрешно стълбище – 4кв.м. с излаз на тераса – 3, 5 кв.м.; коридор – 5,4 кв.м., всекидневна с кухня – 19,2кв.м. с излаз на тераса – 9,5 кв.м.; хол – 9,6 кв.м.; спалня – 16.1 кв.м. и детска стая – 13кв.м.; баня и тоалетна – 3,1 кв.м.; ведно с избено помещение с площ около 8 кв.м. Изложението е юг/запад. Жилището се предлага обзаведено. Имотът е газифициран, отоплението е с локално парно на газ като във всекидневната има инсталиран климатик.

Подовите покрития в стаите е ламиниран паркет; входното антре, вътрешното стълбище, коридора са с теракот, а терасите към жилището са с мозайка. Стените в стаите са с тапети, входното антре и стълбището са с латекс, санитарното помещение е с фаянс и теракот.

Жилищните пристройки в двора са монолитни и са свързани по между си. Достъпа е от отделен вход от този на къщата. Състоят се от: предверие, кухня и спалня, самостоятелна баня и тоалетна. Дограмата в стаите е с ПВЦ дограма. Подовото покритие в кухнята е с ламиниран паркет, а в спалнята – мокет. Стените са с тапети. Помещенията се отоплява на ток с климатик. Зад пристройките са обособени складово помещение, оборудвана работилница, има и кладенец с хидрофор.

Пред сградата в двора има изграден кът за отдих с шадраван и място за паркиране на два леки автомобила. Във вътрешния двор зад сградата има градина и стъклена оранжерия. Имотът е оборудван с камери за видеонаблюдение.

Имотът, предлаган за продажба се намира на тиха улица в кв. Боровец, в непосредствена близост до парк Борово око. В района има голям хранителен магазин, детска градина и Първо СУ „Свети Седмочисленици“.

ЕРА България е регистриран кредитен посредник към БНБ и предоставя БЕЗПЛАТНА консултация и съдействие за най-добра оферта при финансиране на избрания от Вас имот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *