Продава 1-СТАЕН, гр. Варна, Виница

КОД 88.

Capital Property Group Ви представя новострояща се жилищна сграда в кв. Виница. В снимките можете да видите само част от разпределенията в самата сграда. Сградата ще бъде завършена с луксозни общи части, асансьор и контролиран достъп. Проектът включва едностайни, двустайни, тристайни жилища и паркоместа. Предвидено е въвеждане в експлоатация на обекта в началото на 2023 г. Жилищата ще се издават по БДС. Жилищните имоти ще бъдат със застроена площ от 35 кв.м. до 139 кв.м. Едностайни апартаменти на цени започващи от 37 900 евро, двустайни на цени започващи от 68 000 евро и тристайни на цени започващи от 106 000 евро. Паркоместа на цени от 9 500 евро.

ИНДИВИДУАЛНИ СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!!!

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *