Продава 1-СТАЕН, к.к. Слънчев бряг, област Бургас

ID30265660
Студио в комплекс Хармони Палас (Слънчев Бряг)

Цена: 41 000 евро
Населено място: Слънчев бряг
Стаи: 1
Обща площ: 41 кв. м.
Етаж: 2/7
Плащане за поддръжка: 430 евро
Етап на строителство: сградата е въведена в експлоатация – Акт 16
Плащане:
2000 евро депозит,
100% при подписване на нотариален акт за собственост.
Предлагаме за продажба апартамент тип студио в луксозен комплекс Хармони Палас. Апартаментът се състои от дневна с кухненски бокс, санитарен възел. Продава се с мебели и уреди. Идеален за отдаване под наем или лятна почивка. Хармони Палас се намира в централната част на Слънчев бряг в самия център на курортния живот.
Седеметажната сграда се състои от 2 сгради с отделни входове и асансьори.
Удобства предлагани в комплекса: ресторант, сауна, басейн, фитнес зала, детска площадка, рецепция, алеи за разходка и почивка, охрана, видеонаблюдение.
На пешеходно разстояние от комплекса има парк, ресторанти, барове, магазини и супермаркети, нощни заведения: дискотеки, клубове, казина; Увеселителен парк, аптеки, банка, обмяна на валута и много други.

Слънчев Бряг (бълг. Слънчев бряг) е най-големият морски курорт в Източна България. Разположен е в близост до залив в Черно море с плаж, дълъг 10 км и широк В централната част до 100 м, покрит с фин жълт пясък. Намира се между градовете Варна (90 км) и Бургас (36 км), част е от град (община) Несебър, старата част на който е включена в списъка на обектите на ЮНЕСКО за световно наследство в България. Между Стария Несебър и Слънчев бряг се движат градски автобуси. Слънчев бряг е идеален както за семейна почивка, така и за млади хора

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *