Продава 1-СТАЕН, к.к. Слънчев бряг, област Бургас

#26206258
Casa Rosa студио 32,5 м
Комплекс ‘Casa Rosa’, студио апартамент, Слънчев Бряг
Цена: 29000 евро
Населено място: Слънчев бряг
Стаи: 1
Обща площ: 32,5 кв. м.
Етаж: 4/6
Такса поддръжка -8 евро м2 на година
Етап на строителство: сградата е завършена-Акт 15
Плащане:
2000 евро депозит,
100% при подписване на нотариален акт за собственост.

Студио 32,5 м2 в затворен мини комплекс с всички удобства на Касароса. Студио слънчева светлина, напълно обзаведено с малка тераса с изглед към улицата, водеща към плажа. Апартаментът е напълно готов за живеене или отдаване под наем.
‘Casa Rossa’ се намира на втора линия в тихата северозападна част на курорта, само на 10 минути пеша от плажа. Изключително удобното му местоположение ви гарантира спокойствие и уют и в същото време лесна и бърза достъпност до цялата инфраструктура на курорта. В съседство се намират комплексите: Каскадас, Балкан Бриз 7, Даун Парк Делукс.
Комплекс ‘Каса Роса’ се състои от 1 шестетажна сграда, специално проектирана с малък процент от общите застроени площи. На всеки етаж са разположени по няколко апартамента с удобни и модерни планировки. Комплексът разполага с асансьор, 1 плувен басейн с детски сектор, денонощна охрана.
Слънчев бряг е най-големият и популярен български курорт, разположен между Несебър и Свети Влас.
Климатът тук се характеризира с топло и слънчево лято, със средни юлски температури около 22-23 С.плажната ивица е с дължина около 10 км, а на някои места ширината достига до 60 метра.
Клубовете и дискотеките в Слънчев бряг са популярни по целия свят.
Летище Бургас е на 28 км.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *