Продава 2-СТАЕН, гр. Пловдив, Христо Смирненски

( ОФЕРТА – 5389 ) !!! ТОП ОФЕРТА !!! ЧИСТО НОВА СГРАДА !!! УНИКАЛНА ГЛЕДКА !!! ПЕРФЕКТЕН ЗА ИНВЕСТИЦИЯ !!! За нас е удоволстиве да Ви предложим ПРЕКРАСЕН апартамент в малка ЧИСТО НОВА сграда. Имота който Ви предлагаме да закупите се състои от ГОЛЯМ ХОЛ с кухненски бокс, ОБШИРНА спалня, баня с тоалента, коридор и тераса. Жилището се продава на шпакловка и замазка, което Ви дава възможност да го превърнете в МЕЧТАНИЯ ДОМ. Перфектен е за инвестиция с цел отдаване под наем и гарантиран годишен доход от 6 700 лв. Добрата локация предлага всичко необходимо в близост !!!

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!

Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *