Продава 2-СТАЕН, гр. Пловдив, Кършияка

ТОП ОФЕРТА!!! БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА!!! ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ!! Предлагаме за продажба двустаен апартамент в новстрояща се (на начлен етап) модерна сграда намираща се на комуникативно място в квартала. Апартаментът се състои от антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Налични са и други подобни двусатйни апартаменти в сградата на различни етажи и с квадратури от 71м2 и цени от 670 до 690 на м2. Сградата се изпълнява с висококачествени материали и съвременни технологии, по европейски стандарт, от утвърден строител с множество завършени и въведени в експлоатация обекти в гр. Пловдив.
Имот, който заслужава вашето внимание подходящ, както за лично ползване, така и като инвестиция с цел отдаване под наем .
Рядко излизащи и бързо купувани са офертите на пазара от подобен вид!
Приложените 3D интериорни изображения са примерни, но може да бъде изработен и реализиран подобен проект от екип на професионален дизайнер и изпълнители, с който агенцията работи в тясно сътрудничество от дълги години. Множество реални завършени обекти до момента в гр. Пловдив и региона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *