Продава 2-СТАЕН, гр. Пловдив, Кючук Париж

ОФЕРТА-5429
АРМАДА ИМОТИ има удоволствието да Ви предложи просторен двустаен апартамент в кв.Кючук Париж,в района на Събота Пазара .Жилището е ситуирано на 3-ти среден етаж в тухлена сграда и е със следното разпределение:светла и обширна всекидневна с трапезария и кухненски бокс,спалня,баня с тоалетна,перално помещение и две тераси.Имота по начало е бил тристаен,но в последствие е променен в двустаен,лесно може да се възвърне в началното му състояние.Продава се напълно обзаведен,което Ви дава възможност да се нанесете веднага или да го отдадете под наем.Комуникативна локация осигуряваща Ви всичко необходимо -детски градини, училища, хранителни магазини,заведения и др.

За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!
Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.
Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с един от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *