Продава 2-СТАЕН, гр. Пловдив, Остромила

С огромно удоволствие НОМАД представя на Вашето внимание функционално ДВУСТАЙНО жилище в луксозен и модерен жилищен комплекс от затворен тип в южната част на гр. Пловдив, в кв. Остромила.

Апартаментът се състои от антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Ситуиран е на 3-ти от 4 етажа, с гледка към вътрешен двор. Разпределенията са изключително функционални и лесни за обзавеждане.

Комплексът е решен в две П-образни жилищни структури, разположени върху 16 000 кв.м площ. Сградите са проектирани с един подземен етаж и 4 надземни етажа. Комплексът разполага с десет жилищни секции общо – по пет за всяка от сградите. Надземно връзката между отделните сгради става посредством алеи за пешеходците и улици за автомобилите. Вертикалната комуникация се осъществява посредством един асансьор за всяка сграда и един общ за комплекса, свързващ дворното пространство с подземния паркинг.

Комплексът разполага с няколко основни входа и изхода. 24 часова физическа охрана, видео наблюдение и контрол на достъпа са част от нещата, които ще подсигурят спокойствието и сигурността на собствениците на жилища.

Богато озеленени градини, детски площадки и зони за релакс ще са разположени в сърцевината на комплекса.

Паркирането е уредено на 150% в открити и закрити паркоместа и гаражи.

Комплексът е отлично решение и за семейно жилище и за инвестиционни цели. Тук е гарантирано и качеството на материалите, и изпълнението.

Комплексът ще разполага с АКТ 16 края на 2023г.

За повече информация, моля обадете се на посочения номер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *