Продава 2-СТАЕН, гр. Пловдив, Въстанически

Оф.70137 Предлагаме Ви двустаен апартамент в нова сграда в кв.Въстанически.
ИДЕАЛЕН ЗА ИНВЕСТИЦИЯ! Достъпно и комуникативно място и район с отлично изградена инфраструктура и всички удобства. ТАЗИ ОФЕРТА СЕ ПРЕДЛАГА САМО НА ЧАСТНИ ЛИЦА! Имота има следното разпределение:
спалня
хол с кухненски бокс
баня с тоалетна
коридор
тераса
изба
Задължително се купува и гараж 13000Е
Апартаментът се продава в степен на завършеност БДС:
под циментова замазка
стени гипсова мазилка
тавани гипсова мазилка
външна блиндирана врата
дограма ПВЦ
изградени до точка ОВ
електрическа и ВИК инсталации
Изпълнението на сградата е по традиционен монолитен начин – със стоманобетонови колони, плочи и греди. Фасадните стени са трислойни – вътрешен слой от тухлена зидария, външен и среден от минерална вата. Фасадата е с характерен архитектурен образ. Има възможност за закупуване на подземен гараж в сградата.
В близост до сградата има автобусна спирка и градски транспорт. Районът се характеризира още с наличие на болница, детска градина, училище. В допълнение, за комфорт и развлечение на ваше разположение наблизо ще намерите ресторанти, супермаркети и др.Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. Свържете се с нас и кажете кога бихте искали да направите оглед. След огледа имота може да бъде резервиран със заплащане на депозит, след което се прекратяват огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Услугите, които предлага нашата фирмата са – Безплатни юридически консултации, съдействие при одобрение на ипотечен, потребителски и всякакъв друг кредит, при възможно най-добри условия за клиента. Работим с всички банки. Безплатни огледи. За Контакти: Димитър Ветин 0896338198

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *