Продава 2-СТАЕН, гр. София, Красна поляна 2

ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОР! БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА!
Предлагаме на Вашето внимание сграда Красена. Един нов мащабен проект на строително-инвестиционна компания, насочена към създаването на жилищни сгради тип многофамилни къщи, които се отличават с функционалност, качество, луксозно изпълнение и оригинална архитектура.
Квартал Красна Поляна е един от най-близко намиращите се районни до центъра на София. Сградата се намира точно срещу бъдещия нов квартал на София – “Галакси“, който ще се изгради на площ от 200 дка. Квартала ще е с ритейл център, разположен точно фронтално срещу сградата, в който ще са позиционирани Кауфланд, Практикер и Технополис, а в дълбочина ще е разположен жилищен квартал с офиси, хотел и детска градина с обща застроена площ от 700 000 м2.
Предлагаме Ви двустаен апартамент в сградата. Съответно на етажи- 6 от 8. Обща площ 51.81кв.м. (нетна площ 45.08кв.м. + общи части 6.73кв.м.). Изложение- юг. Състои се от коридор, спалня, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и тераса. Апартаментът се продават на шпакловка и замазка.
Етап на строителството – Разрешение за строеж.
Гъвкава схема за разсрочено плащане. Цената е с включено ДДС.
Предлагаме БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ за одобрение и получаване на ипотечен кредит за покупка на имот при най-добри условия за Вас, чрез услугите на лицензиран кредитен консултант!
Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване – безкомисионно отдаване на имота под наем, строителни и ремонтни дейности, консултация и проекти с инжинерен дизайнер и ландшафтен архитект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *