НЕСКРИВАЕМА ГЛЕДКА!
АТРАКТИВЕН ЗА ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ!
БЮДЖЕТНО, ФУНКЦИОНАЛНО И ПРАКТИЧНО С ПЕРФЕКТНА ЛОКАЦИЯ!

Детайлна информация на www.novdom1.bg – Реф: 71129
Консултант Недвижими Имоти : Емил Бабанов 0896 555 620

Слънчев и панорамен двустаен маломерен апартамент, с френски прозорци и разкошна тераса 13м2. Всекидневна, спалня и баня с тоалет. Чудесен и атрактивен за инвестиция с цел отдаване под наем на база вложена сума. В близост до големи вериги хранителни магазини, автобус 67 и 102 и бъдеща метростанция.
Възможност за закупуване на паркомясто или гараж.

Застроена площ на апартамента с общи части е 39,45м2 /, застроена площ – 32,12м2 + тераса 12,74м2. Обща квадратура на апартамента с общи части и тераса = 52,19м2

Поредна сграда на инвестиционна компания с богато портфолио и много успешно реализирани /с Акт 16/ проекти в София;
Качествени строителни материали;
Огромен потенциал за генериране на доходност от наеми и растеж на капитала от инвестицията;

Гъвкави схеми на плащане според възможностите и желание на клиента!

Съдействие за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Индивидуални подземни гаражи оборудвани със солидни автоматични врати. Подземието ще бъде завършено със шлайфан бетон.

Разполагаме с разнообразни 1ст, 2ст, 3ст и 4ст. апартаменти с опция за обединяване в сградата с избор на етажи и изложение!

С цел придобиване цялостна представа за комплекса всеки желаещ да се запознае в детайли с проекта, разполагаме с пълна информация – техническа характеристика на изпълнение, архитектурни разпределения и 3D визуализация.

НОВ ДОМ 1 можем да предложим на своите клиенти услуги по интериорно проектиране и завършване до ключ, изпълнено с качествени материали (по избор на клиента)

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с :
Юридически Отдел – извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.
Кредитен Отдел – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.
Консултант Недвижими Имоти : Емил Бабанов 0896 555 620

Нов Дом 1 – винаги най-доброто на пазара!