ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ДО 10.08.2022г.
Титан Пропъртис представя на Вашето внимание двустаен апартамент находящ се в модерна новопостроена сграда, с повече от прекрасна локация, а именно ж.к. Овча купел 2. В непосредствена близост до Нов Български университет. В близост са разположени още множество търговски обекти, спирки на градски транспорт, училища, детски градини, зони за отдих и спорт, както и метростанция ‘Мизия’.

Апартамент 22 е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага със застроена площ от 49,29 кв.м., разгърната по следния практичен начин: антре, дневна с трапезария и кухненски бокс(20кв.м.), спалня(13кв.м.), баня с тоалетна, тераса, складово помещение. Отопление: газ. Сградата ще бъде завършена до есента на 2022г. Жилището се предлага на шпакловка и замазка, за да може Вашето въображение да го превърне в мечтания за Вас ДОМ! Паркирането е обезпечено посредством подземни паркоместа на цена от 13 000 евро, които могат да се обособят като гаражи, както и надземни паркоместа на цена от 11 000 евро. Предложението е изключително подходящо както за собствено ползване, така и за инвестиция, предвид близостта си до НБУ. Агенцията предлага и други апартаменти в същата сграда.

За повече информация на горепосочения имот или други предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 33885.