Продава 2-СТАЕН, гр. София, Овча купел

Просторен двустаен апартамент на среден етаж в сграда с Акт 14, кв. Овча купел, в близост до стадион ‘Славия’. Апартаментът е със застроената площ 76,54 кв.м (92,61 кв.м. с общите части), разположен на трети жилищен етаж от общо пет. Разпределението е следното: предверие (5,75 кв.м.), дневна с кухненски бокс (40 кв.м.), спалня (12,76 кв.м.), обща за двете стаи лоджия (5,05 кв.м.), баня с тоалетна (3,42 кв.м.) и отделно тоалетна (1,65 кв.м.)За повече информация вж. раздел ‘План’. Статутът е на апартамент. Изложението е запад.

Сградата ще бъде луксозно изпълнена с висококачествени материали. Ще бъде поставенa висококачествена PVC дограма и асансьор Orona. Отоплението ще бъде на газ и ток. Има възможност за закупуване на мазе, подземни и надземни гаражи.

Апартаментът се намира в квартал Овча купел, в близост до стадион ‘Славия’ и до автогара ‘Овча купел’. В района има също средно училище, читалище и Професионална Гимназия по електротехника и автоматика.

ЕРА България е кредитен посредник към БНБ и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта 1501815

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *