Продава 2-СТАЕН, гр. София, Полигона

Golden Key представя на Вашето внимание апартаменти в елегантна и модерна многофамилна жилищна сграда в най-динамично развиващия се район на Източна София – кв. Полигона.
Сградата се намира на тиха улица, като същевременно има бърз и удобен достъп до центъра на града посредством Цариградско шосе. На пешеходно разстояние са The Mall и множество спирки на градския транспорт.
Представяме Ви двустайни апартаменти с крадратура от 66 кв.м. до 89 кв.м. Има възможност за избор на етаж, както и избор на гараж, всеки апартамент разполага с тераса. Можем да Ви предложим и тристайни апартаменти в същата сграда с площ от 89 кв.м. до 119 кв.м
Разпределенията на имотите са съвременни и функционални, процентът идеални части е изключително добре оптимизиран. Сградата е газифицирана. Фасадата на сградата е модерна и представителна, с високоефективна топлоизолация.
Паркоместата и гаражите са на цена от.
При интерес, за повече информация и огледи се обадете на телефон:
0888995022
0882442295
Ако имате нужда и разчитате на банков кредит, за Вас ще осигурим НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО професионално кредитно консултиране и обслужване от водещи БАНКИ.
Запознайте с всички наши предложения подготвени за Вас на посочените сайтове и e-mail:
www.gkeygroup.com
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *