Продава 2-СТАЕН, гр. София, Витоша

Примо+ Недвижими имоти има удоволствието да Ви представи новостроящ се жилищен комплекс Azurro Gardens в гр. София, ж.к. Витоша.

В тази оферта ще видите информация за двустаен апартамент. Апартаментът се състои от дневна зона с кухненски бокс (22,99 кв.м.), спалня (13,09 кв.м.) и гардеробна към нея (1.69 кв.м), коридор (4.36 кв.м), баня с тоалетна (3.86 кв.м.), складово помещение ( 0.81 кв.м.) и тераса/зелена част (27.95 кв.м) . Застроената площ на апартамента е 55.44 кв.м., а общата площ е 61.46 кв.м. Намира се на партерен етаж ( С АКТ 14 и чл.181, вече може да се финансира и от банки ? ) от пет етажна жилищна сграда. Апартаментът е вътрешен, осветен през целият ден и гледа към вътрешния двор.

Идеята на Azurro Gardens e да осигури на своите собственици спокойствие, усещане за лукс и блясък в изключително тиха и спокойна среда!

Съвременен, модерен облик, приятна атмосфера за живот, уют и спокойствие;
Просторна градина в сърцето на комплекса;
Детски площадки и беседки;
Контрол за достъп и видео наблюдение;
Функционално вътрешно разпределение добре обмислени вътрешни пространства без излишни загуби;
Максимално оптимизиран процент общи части, под 10%;
Енергийна ефективност;
Газифицирана сграда;
Има опция за покупка на гараж на цена от 18 000 евро;
В комплекса са проектирани шест жилищни сгради със съответно 5 жилищни етажа. Комплексът ще има общо 140 апартамента. За обекта са осигурени единични подземни гаражи. Отопление на газ. Срок за завършване средата на 2023г.

Таксата за поддръжка на комплекса подлежи за обсъждане на общото събрание.

В района има множество малки магазинчета, супермаркети, лечебни заведения, училища, детски градини, университети, нощни заведения и зелени площи.

За повече информация се свържете с мен на тел: 0889 902 677 Антон Гинев или имейл: [email protected]lus.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *