Продава 2-СТАЕН, гр. Созопол, област Бургас

Агенция Portfolio Best Properties предлага в продажба двустаен апартамент в новострояща се жилищна сграда с висок клас строителни материали и без такса поддръжка на пешеходно разстояние от плаж Хармани в гр. Созопол.
Сградата ще се състои от сутерен и четири жилищни етажа с различни по вид функционално ситуирани апартаменти в нея. Модерна бутикова сграда в неокласически стил на фасадата с арки и елементи завършващи съвършено цялостното и излъчване. Има възможност за довършване на апартаментите с бутиково обзавеждане. Започване на строителството: Октомври 2022, Завършване с Акт 16: Март 2024 г.
Разпределение: антре, широк коридор, голям хол с всекидневна и кухня, една спална стая, баня и санитарен възел, склад, огромен панорамен балкон с площ от 53 кв.м.балкон.
За имота: Перфектен имот за живеене, поради локацията и състоянието си е перфектен избор и за инвестиционен имот с висока доходност.
Локация: Сградата се намира на пешеходно разстояние от плаж Хармани, както и до главната улица на новия град Созопол.
Паркинг: Има възможност за закупуване на паркоместа в сутерена на сградата или на външен паркинг, както и свободно паркиране непосредствено до сградата.
Отговорен брокер: Нети Мирчева
Професионално съдействие за оглед и покупка, чрез Portfolio Best Properties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *