Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Гранд Мол

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group представя двустаен апартамент за продажба в района на Гранд Мол. Намира се в нова сграда в строеж пред АКТ 14, завършване на сградата през 2023. Жилището е разположено на пети етаж в шест етажна сграда с асансьор. Състои се от дневна с кухненска част /18,56 кв.м./ с излас на балкон /1,9 кв.м./ , спалня /13,04 кв.м./ с дрешник /3,90 кв.м./, коридор /2,13 кв.м./, комбинирано санитарно помещение /4,68 кв.м./. Издава се по БДС с възможност за довършване до ключ. В близост се намират детски градини, училища, автобусни спирки, магазини и хипермаркети. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж в сградата.

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp. КОД 66

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *