Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Изгрев

Код: 100

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group представя двустаен апартамент за продажба в кв. ЛЕВСКИ. Намира се в нова сграда, която е пред акт 16. Жилището е разположено на трети етаж в осем етажна сграда с асансьор. Състои се от дневна с кухненска част, спалня, баня с тоалетна, коридор, килер, който е извън имота (намира се на етажа) и два балкона. Издава се по БДС. В близост се намират детски градини, училища, автобусни спирки, магазини и хипермаркети. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж в сградата.

В сградата се продават и други апартаменти с една или две спални, както и възможност за закупуване на парко място или гараж.

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *