Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Кайсиева градина

Оферта 11328 ТОПЛОФИЦИРАНА СГРАДА И! ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ И ЦЕНА! Агенция ‘Роялс’ Ви предлага за продажба двустаен удобен апартамент в кокетна тухлена сграда в кв.’Кайсиева Градина’, който е един от бързо развиващите се райони за град Варна. Жилищната сграда е четири етажна, с открити и закрити парко места, модерна и стилна фасада, което се вижда от приложените снимки.
Сградата ще БЪДЕ ТОПЛОФИЦИРАНА с контрол на достъпа, домофона звънчева система, електроинсталацията ще бъде гъвкаво изпълнена , за да се осигурят необходимите удобства за домашен уют. СОТ, ТВ и интернет инсталациите ще се съобразят с всички възможни доставчици. ВиК инсталацията ще е изградена с полипропилен за водата и висококачествени канализационни тръби. Общите части, коридори и стълбищна клетка на сградата, ще са изпълнени с настилка от гранит, съобразено с контекста на сградата . Вратите на общите части и избените помещения ще са противопожарни. За по-голям комфорт и малък разход на електроенергия ще е монтирана пет камерна PVC дограма, входните врати на жилищата са блиндирани. Външните тераси ще са изпълнени с настилка гранитогрес. За ниско енергиен дом сме предвидили и 10 см топлоизолация по цялата фасада на сградата, обработена с високо качествени фасадни покрития. Надяваме се малкият брой апартаменти и осигуреният брой паркоместа в сградата, да осигури спокойствие и домашен уют!
Имотът се намира на втори етаж от четири, има жилищна площ 60 кв.м и е със следното разпределение: Всекидневна с място за кухненски бокс и мека мебел – 25 кв. м. с излаз към тераса, спалня с площ 14 кв.м , баня с тоалетна в едно помещение и входно антре. С по-подробното разположение на стаите, може да се запознаете в приложената в снимките схема.
Жилището ще бъде завършено по БДС – шпакловани стени, подове – замаска, поставени са контакти, ел. ключове и изводи за осветление, прекарани са кабели за телевизия и ии монтиран домофон. За повече информация: Тенева т 0878204450.
Агенция Роялс ще бъде с Вас от определянето на правилната пазарна цена до Приемо – предавателния протокол след подписването на Нотариалния акт. Огледи, договори, ипотеки, ремонти. Нашата цел са доволни клиенти и дългосрочни отношения с тях.
‘За имотите лесно и честно!’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *