Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, м-т Пчелина

Capital Property Group предлага за продажба двустаен апартамент в новострояща се сграда в м-т Пчелина в близост до търговски вериги, главни булеварди, което осигурява бърз и лесен достъп до всички точки на града.

Апартаментът е с площ от 66,94 кв.м. и има следното разпределение: коридор, дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна, балкон. За улеснение е приложено разпределение на апартамента.

В сградата се предлагат и други двустайни апартаменти, също така има свободни едностайни на цени от 38 000 евро – 38 кв.м. и тристайни апартаменти на цени от 82 000 евро – 82 кв.м. Има и един четиристаен апартамент на последен етаж.

Степен на завършеност по БДС с предварително изведени тръбни пътища за климатични тела, с входни врати блиндирани, с PVC дограма, Ел. и ВиК инсталации и с възможмост за завършване ДО КЛЮЧ.

Сградата е проект на доказана строителна компания, основната концепция на която е съвременна визия, но и функционалност, качествено строителство по всички европейски изисквания.

Има възможност за закупуване на подземно паркомясто чрез допълнително заплащане.

Имот с атрактивна цена, подходящ за лично ползване и с цел отдаване под наем!

Ние сме на Ваше разположение и през почивните дни! Можем да направим оглед в удобен за Вас час!

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *