Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Възраждане 3

Акт 16 / Морска панорама / Идеален за инвестиция / Нова сграда

реф. номер : 71448

Имотът представлява: Коридор, Слънчева Дневна с Кухня и Трапезария , с излаз на Панорамна Тераса, Спалня с правилна форма, Баня и Тоалет в едно, избено помещение.

Екстри:
– Терасата гледа към Варненското езеро;
– Френски прозорци;
– Апартаментът е с нескриваема морска гледка, има усещане за пространство и спокойствие;
– Новоизградена тухлена сграда;
– Среден етаж;
– Акт 16;
– Асансьор;

Състояние: Чисто нова сграда, 2022 г., висока енергийна ефективност. Жилището е с правилни форми, без скосове. В изграждането са вложени висококачествени материали.

Местоположение: Сградата се намира на изключително комуникативно и същевремено тихо и спокойно място, жк. Възраждане.
В непосредствена близост са центъра на града, спирки на градския транспорт, хипермаркети, търговски центрове, училища и детски градини.

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел – извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел – съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел – гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

При съвместната ни работа ‘НОВ ДОМ 1’ – извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Консултант Недвижими Имоти: Иван Иванов 0890 555 970

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *