Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Виница

КОД: 76

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group Ви представя новострояща се жилищна сграда в кв. Виница.Намира се в нова сграда в строеж пред АКТ 14 (към настоящия момент построена и остъклена сграда), завършване на сградата до края на 2022. Жилището е разположено на партерен етаж в осем етажна сграда с асансьор. Състои се от дневна с кухненска част /23,67 кв.м./ и спалня /14,91 кв.м./, двете стаи с излаз на тераса (тип английски двор) /14,6 кв.м./, коридор /3,20 кв.м./, комбинирано санитарно помещение /3,37 кв.м./, килер/перално /0,52 кв.м./. Издава се по БДС с възможност за довършване до ключ. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж в сградата.

В сградата се продават и дружии жилища- едностайни апартаментина цени започващи от 36 900 евро, двустайни на цени започващи от 57 500 евро и тристайни на цени започващи от 83 700 евро. Паркоместа на цени от 9 000 евро.

ИНДИВИДУАЛНИ СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!!!

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp. КОД: 76

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *