Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Владислав Варненчик 1

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧ!!!
14.07.2022г. ПЪРВА КОПКА!!!
Имоти ПРЕМИЕР има удоволствието да Ви представи ЕКСКЛУЗИВНО новострояща се МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА сграда АЗАЛИЯ, ситуирана в жк. Владислав Варненчик!

На този етап бихте могли да резервирате вашия бъдещ ДОМ при НАЙ-ИЗГОДНИ цени! Палитрата от апартаменти включва едностайни, ДВУСТАЙНИ, тристайни и четиристайни!

Разнообразие наблюдаваме и във видовете паркоместа- външни, подземни и ГАРАЖИ! На РЗП от 7200кв.м, изразени в 5-етажен вход А и 6-етажен вход Б, са обособени 72 апартамента с площ варираща от 55кв.м. до 175кв.м.

Сградата е ориентирана на ИЗТОК, ЮГ и ЗАПАД! Отстоянието от съседните сгради, осигурява СВЕТЛИНА и ще гарантира присъствието на чувството на ПРОСТОР у бъдещите собственици! А ПАРКЪТ до сградата обезпечава възможността за РЕЛАКС сред природата при всяка възможност!

Разположението на поземления имот и сградата в него ни маркират факта, че от ниво първи етаж наблюдаваме морска и градска гледка, която на по-високите етажи се превръща в повече от впечатляваща! Начините на плащане са гъвкави, като са осигурени и за клиенти с кредит! Разрешение за строеж от 25.05.2022г. Срок за изпълнение 24 месеца!

За повече информация, срещи в офиса ни за презентация на сградата и апартаментите в нея на посочения телефонен номер!

Ние от екипа на ИМОТИ ПРЕМИЕР ще Ви помогнем в търсенето на мечтаното от Вас жилище като се ангажираме да получите професионални съвети, както и изрядни документи след пълна проверка на имота. При желание на клиента съдействаме за отпускане на банков кредит при най-изгодни условия. Разчитайте на нашата подкрепа до самото финализиране на сделката!

Код на обявата 334577

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *