Продава 2-СТАЕН, гр. Варна, Владислав Варненчик 1

КОД: 84

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group Ви представя новострояща се жилищна сграда в кв. Владиславово/ Ментешето. Намира се в нова сграда в строеж, завършване на сградата до края на 2024 г. Жилището е разположено на трети етаж в четири етажна сграда с асансьор. Състои се от дневна с кухненска част /23,42 кв.м./ и спалня /12,45 кв.м./, тераса /6,03 кв.м./, коридор /4,66 кв.м./, комбинирано санитарно помещение /3,98 кв.м./. Издава се по БДС с възможност за довършване до ключ. Има възможност за закупуване на паркомясто в сградата.

В сградата се продават и други жилища- едностайни, двустайни и тристайни, офиси и търговски площи. Има свободни паркоместа и гаражи.

ИНДИВИДУАЛНИ СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ!!!

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон или ни пишете на viber/whatsapp. КОД: 84

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *