Продава 3-СТАЕН, гр. Бургас, Славейков

За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 496 или 056 828 449 и цитирайте референтния номер на имота: BS 77544.

Отговорен брокер: Павел Раванов

Без комисионна от купувача!

Апартамент 64 , обща площ 107.54 кв.м. (нетна площ 92.19 кв.м. + общи части 15.35 кв.м.).

39% ОТ ЖИЛИЩАТА СА ПРОДАДЕНИ!

Просторни и светли апартаменти в сграда със стартирало строителство, впечатляваща със своята уникална архитектура, замислена с цел да подобри качеството на живот на обитателите, осигурявайки им необходимия комфорт и спокойствие. Благодарение на трилъчевото разпределение на сградата, ще имате възможността да се наслаждавате на красиви гледки и максимална натурална светлина през целия ден. Отделните секции разкриват панорамни гледки към Черно море, град Бургас и Стара планина.

Предлагаме ви избор от двустайни и тристайни апартаменти в сграда със система за контролиран достъп, три просторни пътнически асансьора и две стълбищни клетки. Незастроената част от терена е планирана с ландшафтен проект, включващ пейки за отдих, красиво озеленяване и други удобства.

Жилищата се продават при следната степен на завършеност:
Висок клас дограма
Качествени входни врати
Изградени сградни ВиК мрежи и ел. инсталация
Изградени инсталации за кабелна телевизия и интернет
Под циментова замазка
Стени и тавани – гипсова мазилка
Отопление на климатици

Допълнително има възможност да закупите паркомясто в сутерена 8500 евро, външно паркомясто 5000 евро.

Сградата е уникална не само със своя иновативен дизайн и архитектура, но и със своята стратегическа локация. Разположението на проекта може да отговори на изискванията на всеки търсещ жилище – независимо дали с цел инвестиция или за лично ползване. В района ще откриете детски градини, училища, много магазини, спирки на градски транспорт, спортен център, супермаркет Лидъл, поща, възлови булеварди и други удобства. В непосредствена близост е разположен университет Проф. д-р Асен Златаров , което прави имотите в сградата изключително подходящи с цел отдаване под наем.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *