Продава 3-СТАЕН, гр. Пловдив, Кючук Париж

Без комисиона!✔️С Акт 14.

Реф. 7131
✔️Alpha Real Estate✔️, специализиран посредник на водещите строителни фирми, член на Националната браншова организация НСНИ, Ви предлага:

➡️ Тристаен апартамент в нова сграда в р-н Кючук Париж в гр. Пловдив. Апартаментът се състои от дневна с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, баня с wc, лоджия с обща площ от 99,28 кв.м. В сградата се предлагат разнообразни по площ двустайни и тристайни жилища с функционални разпределения, абсолютно съобразени с най-предпочитаните изложения.

✔️Локация: Предпочитана за живеене зона на град Пловдив, разположена в непосредствена близост до Търговски центрове и магазини, училища, детски градини, медицински центрове.

✔️Строителство: Проектът предвижда разположението на сградите да е такова, че да не позволява видимост от един апартамет в друг през огромните прозорци. Те ще са на калкан и ще оформят буквата Z

✔️Паркинг:. Освен гаражите на партерния етаж се предвижда и подземни паркоместа. Под целия имот ще бъде изграден подземемн гараж с места за автомобили. Паркоместа ще има и на терена около сградите, като по-голямата част от тях ще са с перголи.

✔️Апартаментите се издават: шпакловка и замазка, изградена ВиК, ел. инсталация с монтирани ключове и контакти и ел. табла, входни блиндирани врати;

✔️Концепция: Безупречно съчетание между качество, функционалност, лукс, сигурност, зеленина

➡️Като професионалисти, разбираме, че покупката на жилище е важна стъпка за всеки човек, за това предлагаме на нашите клиенти разнообразни услуги НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Не пропускайте да придобиете качествен имот в гр. Пловдив като се свържете се с нас за повече информация и безплатна консултация относно предлаганите апартаменти ново строителство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *