Продава 3-СТАЕН, гр. Пловдив, Остромила

ARCO REAL ESTATE представя на Вашето внимание тристаен апартамент за продажба в Ж.К. Остромила в новоизграждащ се жилищен комплекс с безкомпромисно качество, отлична локация, безупреченен стил, задоволяващ най-високите изисквания, дори на най-големите критици.

Търсите жилище на удобно място, прекрасна гледка, спокойствие и тишина?Искате да избягате от шума на града и замърсеният въздух, но в същото време да се насладите на удобствата на градската среда.

ARCO REAL ESTATE Ви предлага уникални възможности и Ви осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Намиращ се в най-слънчевата и южна част на град Пловдив, в полите на Родопите, но и в очертанията на града в много зеленина, тишина и уют.

Жилището е ситуирано на трети жилищен етаж, с южно и източно изложение, гарантиращо ви светлина и топлина през цялата година. Разпределението му е входно антре , дневна с трапезария с размери 30 кв.м.. Две спални, като едната за максимално удобство има собствена тераса и санитарен възел. Площа на жилището е 107 кв.м. от които само 10 кв.м. общи части.В сградата предлагаме двустаини,тристаини и гаражи с различна квадратура и изложение.

Сега имате възможността да решите Вашият проблем в търсенето на своя нов и уютен дом, който да отговаря на всички Ваши изисквания.

Домът не е просто място, то е чувство!
Не чакайте преди цените да се вдигнат, възползв

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *