Предлага се за продажба тристаен апартамент с обща площ 101,83 кв.м в жилищен парк ROYAL GARDEN в град Пловдив. Той се намира на ул. Владивосток и Ген. Георги Вазов в квартал Отдих и култура. В близост е разположен МОЛ Пловдив, Гребната база е само на 10 минути пеша.
Апартаментът разполага с всекидневна с кухня, две спални, две бани с тоалетни и складово помещение и една тераса. Едната баня с тоалетна е обособена към една от двете спални. Помещенията са с прави форми даващи възможност за разнообразни интериорни решения и със светлата височина 2,85м. Жилището е с изложение запад-север и се намира на етаж 3.
В строителството жилищен парк ROYAL GARDEN са заложени висококачествени материали на водещи марки, гарантиращи устойчивост във времето:
– Ефективни топлоизолационни материали;
– Висок клас алуминиева дограма;
– За редуциране на шума се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка;
– Заложено е допълнително окабеляване за умен дом;
– Ще бъде изградена система от филтри премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества;
– Ще бъдат монтирани датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения;
– Подсигурено е отопление от ТЕЦ, като за дистрибуцията на топла вода е изградена централна система от абонатната за всяка сграда и допълнителна възможност за резервно захранване с индивидуални бойлери;
– Към всеки апартамент ще бъде изградена оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъпа;
– До подземния паркинг се достига чрез автомобилна рампа с подгряване;
– Гаражите са с автоматични гаражни врати;

Жилищен парк Royal Garden предлага и редица удобства, сред които:
– Обширна зелена градина;
– Луксозно изпълнени общи части и фоайета;
– Подземен паркинг с гаражи и паркоместа, с пряк достъп до жилищните секции;
– Единични и двойни гаражи на партерно ниво;
Жилищен парк Royal Garden спечели престижната награда Сграда на годината 2020 за сгради 1 и 2, а през есента на 2021 година стартира строителството на сгради 3 и 4.
Повече информация за комплекса можете да намерите на www.royalgarden.bg. Апартаментът е с номер 4В31.

Апартаментът се предлага директно от инвеститора Галакси Инвестмънт Груп.
Очакваме Ви в нашия търговски ни офис, намиращ се до обекта, на бул.Свобода 65А, на партерно ниво на Офис Парк Пловдив, от понеделник до петък от 9:30 до 18:30 и в събота от 10:00 до 18:00 часа или се свържете с нас на тел. 0877 997 997.