Продава 3-СТАЕН, гр. София, Хаджи Димитър

АКТ 16 от 04.2022г.!БЕЗ АНАЛОГОВА ЦЕНА! ДВЕ ПАРКОМЕСТА В ЦЕНАТА! СКАЙ ПРОПЪРТИ КЪМПАНИ ПРЕДСТАВЯ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ! Слънчев тристаен апартамент, почти напълно обзаведен на самостоятелен етаж, С 2 ПАРКОМЕСТА В ЦЕНАТА! в тихата част на квартала, на границата между Хаджи Димитър и Орландовци, находящ се в малка кооперация със стилна архитектура, изчистени форми и изпълнение с висококачествени материали. Малки общи части, Просторни стаи, както и възможност за разделянето му на два по-малки апартамента. Към имота има таванско помещение с височина около 2,20м. със скосявания и достъпът е през самият апартамент. Скосяванията видими на снимките са високи с мальк наклон. Има монтиран чисто нов бойлер, висок клас напълно оборудвана чисто нова кухня и висок клас чисто нови енергоспестяващи климатици във всички помещения. Апартамента се предлага с 2 външни Паркоместа включени в цената.

Апартамента има следното разпределение: всекидневна с кухненски бокс 40 кв.м. с излаз на тераса, спалня 16 кв.м. с излаз на самостоятелна тераса, втора спалня около 40 кв.м. с възможност към нея да се преустрои баня и тоалетна без да отнема от квадратурата й, баня и тоалетна 5кв.м., втора тераса и предверие.
Отоплението е на ток.
Предлагаме пълно съдействие за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента в избрана от него банка.При интерес и повече въпроси не се колебайте да се свържете с нас!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *