Продава 3-СТАЕН, гр. София, Кръстова вада

Тристаен, изложение юг-север в бутиков жилищен комплекс от затворен тип, ситуиран в южната част на София, на бул.“Черни връх“ между МОЛ“Парадайс“ и Околовръстен път. Разположен върху площ от почти 6500кв.м, позволи да се обособи собствена ПАРКОВА среда с разнообразие от растителни видове, кътове за отмори и приятни разговори, модерна детска площадка за най-малките, милтифункционален открит фитнес и зона за домашни любимци, в затворена среда без автомобили. Проектиран с 6 входа с общо 166-апартамента ( избор с 1,2,3 или 4-ри спални), 14-ателиета, 4-магазина, 197-гаражи и паркоместа на две нива в подземен и полуподземен етаж с два подхода за вход/изход от комплекса. Избор на апартаменти със собствени партерни тераси до пентхауси със спиращи дъха гледки към София, Витоша и Копитото. Сигурността е решена с денонощна охрана и видеонаблюдение около целия комплекс. В строителството са заложени материали от най-висок клас, луксозни общи части, дизайнесрки фоайета и високотехнологични асансьори. Отоплението ще е индивидуално на газ или ток, като във всички апартаменти ще бъде изградена тръбна газова инсталация.

В близост се намират бул. Черни връх и Околовръстен път, които осигуряват бърз достъп до централната част на града и ключови обекти като метростанция Витоша , мол Парадайс, София Ринг мол, Икеа, Билла, Фантастико и други големи вериги. Отоплението е предвидено на газ.

Апартаментите се продават на шпакловка/замазка с блиндирана входна врата. Инвеститори в комплекса са “Лидер Инвестмънт-2016“ и “Калисто-Мати“ инвеститор и строител с над 30-годишен опит с недвижими имоти в България и Германия.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота 20591

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *