Продава 3-СТАЕН, гр. София, Лагера

ЕРА Капитал продава тристаен апартамент в кв. Лагера. Състоящ се от дневна с кухненски бокс – 36.1 кв. м. , едната спалня -16.4кв.м., втора спалня -14.6 кв.м., баня и тоалетна – 3.8 кв.м., тоалетна – 2.1 кв.м. тераса – 7.2 кв.м., склад – 2.2 кв.м.
Многоетажна жилищна сграда от висок клас с две подземни нива за паркиране. Разположена е в близост на бул. Цар Борис III, и метростанцията на бул. Житница.
В изграждането и довършването на сградата ще бъдат вложени най-висок клас строителни материали в т.ч. висок клас дограма с нисък коефициент на топлопроводимост и шумопотискане; парапети от алуминий и стъкло; висок клас гранитогрес, топлоизолация и хидроизолация. Предвиден е голям 8-местен пътнически асансьор до всички нива, както и голям автомобилен такъв за достъп до двата подземни етажа за паркиране. В допълнение към това сградата ще бъде уникална по рода си, благодарение на впечатляващо решение за оползотворяване на покрива. Цялото пространство на върха на сградата ще бъде озеленено с различна растителност, като всички бъдещи собственици в сградата ще имат достъп и ще могат да се възползват от него. По този начин сградата ще бъде уникална по рода си не само за района, но и за цяла София.
Предлагаме на всички наши клиенти и опция за извършване на довършителните работи в обектите по задание на всеки един собственик, както и съвети и консултация за интериорен дизайн и вътрешно разпределение, съобразено с визията на всеки един клиент.
Предлагаме и други тристайни и двустайни апартаменти в сградата.
WE SPEAK ENGLISH,VORBIM IN LIMBA ROMANA.
ЕРА България е независим кредитен посредник към БНБ с номер BCI000024 и предоставя безплатна консултация и съдействие при финансиране на избрания от Вас имот.

Оферта 5100049

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *