ПРЕД АКТ 14! ПЕРФЕКТНИЯТ ТРИСТАЕН!
СЛЪНЧЕВ И ПРОСТОРЕН, НЕПРЕХОДЕН,
СРЕДЕН, ИЗЦЯЛО ПОКРИТ!

Детайлна информация на www.novdom1.bg – Реф: 66294
Консултант Недвижими Имоти : Емил Бабанов 0896 555 620

Западен слънчев тристаен НЕпреходен Апартамент изключително удобен и функционален: Входно антре, ниша за портманто, перално помещение/склад, баня с тоалет, просторна и слънчева всекидневна с кухненски бокс близо 26м2 с излаз на тераса 5м2., спалня 15м2 с излаз на същата тераса, втора родителска спалня малко над 17м2 с лична баня и тоалет 4м2 и ниша за вграден гардероб.
Към апартамента се предлага и най-големият и лесен за маневриране подземен двоен гараж ЗП: 41,92м2; РЗП: 66,24м2, малко над 12м. дължина и 3,30м. широчина за 30 000 евро – задължително

Апартамента се намира на трети жилищен/реален етаж. Изцяло покрит с правилни форми, без скосове и излишни чупки. Рационално разпределение на стаите, идеално съотношение широчина и дълбочина за оптимално разпределяне и избягване на усещане за стая ‘тип коридор’ т.е. тясно и дълго.
Застроена площ на апартамента с общи части е 102,91м2 / застроена площ – 91,75м2 или само 12% общи части.

Гъвкави схеми на плащане според възможностите и желание на клиента!
Съдействие за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Топло и хидроизолация, стъклопакети и PVC профилите отговарят на най-високите европейски стандарти и осигуряват спокойствие, светлина и намалено енергопотребление.
Индивидуални подземни гаражи оборудвани със солидни автоматични врати. Подземието ще бъде завършено със шлайфан бетон.

Разполагаме с разнообразни 2ст, 3ст и 4ст. апартаменти с опция за обединяване в сградата с избор на етажи!

С цел придобиване цялостна представа за комплекса всеки желаещ да се запознае в детайли с проекта, разполагаме с пълна информация – техническа характеристика на изпълнение, архитектурни разпределения и 3D визуализация.

НОВ ДОМ 1 можем да предложим на своите клиенти услуги по интериорно проектиране и завършване до ключ, изпълнено с качествени материали (по избор на клиента)

Консултант Недвижими Имоти : Емил Бабанов 0896 555 620

Нов Дом 1 – винаги най-доброто на пазара!