Продава 3-СТАЕН, гр. София, Малинова долина

Агенция Golden Key предлага на Вашето внимание функционален 3 стаен апартамент в новострояща се сграда в квартал Малинова долина с благоприятно изложение, но и място за почивка, Създава се усещане за свобода и пространство с прилежащи големи пространства на партерните етажи.
Апартамента е разположен на 6-ти етаж, изложението му е юг-изток-запад. Изключително топъл и слънчев апартамент. Площа на апартамента е 93,36 кв.м с общите части и отделно 86,28 кв.м тераса обхождаща целия апартамент. Чистата площ е 79,78 кв.м. Сградата се очаква да получи АКТ 16 в началото на 2023 година, но не по късно от 04.2023 г.
В сградата се предлагат гаражи на цена от 15500 евро и паркоместа на цени от 10000 евро.
Апартамента е с удобна локация, с добре изградена инфраструктура. В близост има различи вериги супермаркети, болнични заведения, детски градини, учебни заведения, спортни съоръжения, развлекателни забавления.
Сградата е разположена в подножието на планина Витоша, в непосредствена близост до бул. Околовръстен път и Бистришко шосе. При проектирането на сградата търсения ефект е класическа архитектура с модерен дизайн.
Ако имате нужда и разчитате на банков кредит, за Вас сме готови да осигурим НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО професионално кредитно консултиране и обслужване от водещи БАНКИ.
За повече информация и огледи: 0882 44 22 95
За да видите всички наши обяви, а и не само, посетете:
www.gkeygroup.com
www.gkeyrealestate.com
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *