ЛУКС И КОМФОРТ! ДО ЮЖЕН ПАРК! ПАРКОМЯСТО В ЦЕНАТА! ЗАВЪРШЕН ДО КЛЮЧ! ГАЗИФИЦИРАНА СГРАДА!
Детайлна информация www.novdom1.bg Реф 66499
‘Консултант Недвижими Имоти’: Евгения Бальова – 0895 550 157
Апартаментът представлява: просторно входно антре, всекидневна с кухненска част – 27м2 с излаз на тераса, спалня около 15м2, втора спалня около 12м2, банияс тоалетна. Жилището се предават до ключ , в напълно завършен вид, с изпълнени фини довършителни работи, с материали по избор на клиента: фаянс в банята, както и санитарен фаянс (моноблокове, структури, мивки с конзоли, батерии и душове), теракот или гранитогрес по пода, паркет или ламинат в стаите, латекс по стени и тавани. Италианска блиндирана входна врата снабдена с прекодиращ се патрон на бравата, съвременни интериорни врати избирани от клиента по каталог, луксозна шесткамерна ПВЦ дограма с троен стъклопакет Кьомерлинг , алуминиеви радиатори позволяващи регулиране на температурата на отопление, индивидуални газови котлета (висок клас, маркови кондензационни котли) и разходомери за газ, сухи водомери с радиоотчитане, плочки или гранитогрес по балконите, водопроводната инсталация е изградена с полипропиленови тръби, изградена е и електрическата инсталация. В цената на имота е включено индивидуално ПАРКОМЯСТО с нотариален акт!

Сградата: Жилищната сграда се предлага с изградени и узаконени всички външни захранвания водопровод, канал, газ, ел.захранване, както и индивидуални партиди, на името на клиента. Конструкцията на сградата е монолитна, изградена с червени тухли Поротерм и ще бъдат вложени едни от най-добрите толо, хидро и шумоизолаци, а фасадата е вентилируема (висок клас). Луксозен пътнически асансьор Шиндлер , стълбище и коридори с настилка от монолитен гранит, домофонна уредба управляваща солидната входна врата на сградата. Подходът към подземните паркоместа и гаражи е с удобна рампа, а монтираните гаражни врати са Хьорман .
Отлична локация: Сградата е ситуиране в престижен софийски квартал, на минути пеша от Южен парк, МОЛ Парадайс, метростанция, МОЛ България. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, супермаркети.
Сградата ще има разрешение за ползване и Акт.16, в срок до месец април 2023г.
Забележка: Приложените снимки и визуализации са с цел добиване на максимална представа за степента на завършеност на имота. Снимките са илюстративни!