Продава 3-СТАЕН, гр. София, Манастирски ливади

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА КЪМ ПОСРЕДНИКА ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ИМОТ!

Търсите да закупите имот с инвестиционна цел или за лично ползване?
Svetlina Real Estate разполага с ТРИСТАЙНИ апартаменти в НОВА бутикова сграда в кв. Гоце Делчев. Проектът ще разполага с общо 26 апартамента от 2-ри до 10-ти етаж с различни рзпределения,изложения и квадратури,гаражи (единични и двойни),разпределени в две подземни нива. ДОКАЗАН инвеститор с множество завършени проекти в цялата страна.

Желаете имота да бъде с перфектно местоположение?
Предлагаме Ви рядка възможност да станете собственик на НОВ имот в един от най-търсените жилищни квартали в столицата, с лесен достъп до бул. ‘България’, бул. ‘Гоце Делчев’, улици Тодор Каблешков и Костенски водопад. В района са разположени разнообразие от учебни заведения, медицински центрове, магазини, ресторанти, спортни площадки, парк, супермаркети и търговски центрове, спирки на редовния градски транспорт и други удобства от ежедневието. Центърът на столицата е на 10 минути път с кола.

Държите на висококачествено строителство и стилно завъшен проект?
Тухли Винербергер, 5-камерна немска ПВЦ дограма с троен стъклопакет, асаньор Орона с капацитет 10 души . Сградата е предвидена с един жилищен вход с луксозно входно фоайе. Около нея има планирано озеленяване, както и самостоятелен ВЕЛОПАРКИНГ.

Имотите ще се издават по БДС стандарт: с ВиК инсталации на ниво тапа (чешки производител), електроинсталация, домофонна, ТВ , мълниезащитна инсталация, вентилационна и отоплителна на ГАЗ. На шпакловка и гладка мазилка, дограма, ключове, контакти, блиндирана входна врата.

Търсите жилище с функционално разпределение ?
Нашето предложение от офертата е за имот разположен на седми етаж (кота +19,00) с чиста площ 95,96 кв.м. Разпределението може да разгледате на схемата качена към обявата с подробно посочени площи.
Изложение: ЮГ/Изток

Ситуирането на сградата в парцела е напълно съобразена със съседните такива, така че да се постигнат възможно най-добрите изложения на обектите без засенчване и с достатъчно отстояние.
Какви са вариантите за плащане, в случай че избера обект в сградата?
ГЪВКАВИ СХЕМИ НА ПЛАЩАНЕ. Според индивидуалните възможности и изисквания на всеки клиент.

Свържете се с нас още днес, очакваме Ви!
Отговорен брокер: Иван Кирилов 0893006908

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *