Продава 3-СТАЕН, гр. София, Манастирски ливади

Агенция Golden Key предлага на Вашето внимание атрактивeн имот с ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ !!!
Просторен, напълно ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН по дизайнерски проект. Намира се в модерна жилищна сграда Мишел . Сградата печели престижния приз ‘Сграда на годината 2006 г. и се отличава със стил и елегантна безупречна архитектура и е с лимитиран брой апартаменти. Намира на бул. България 88. Красив изглед и функционални разпределения на всеки апартамент и панорамните френски прозорци, създават чувство за уют и комфорт в градска среда.
Местоположението е изключително комуникативно – в близост се намират много бизнес сгради и луксозни комплекси, както и хипер-маркет BILLA и България МОЛ. Локацията осигурява много бърз достъп до центъра на София, както и бърз изход към Околовръстен път и Бояна. Удобен и редовен градски транспорт. Сградата разполага с 24 часова охрана и видеонаблюдение, СОТ, 2 асансьора, система за пожароизвестяване, интернет, кабелна телевизия и отопление на газ. Има възможност за закупуване на 2 подземни гаража всеки на цена 25000 евро.
За повече подробности, информация и огледи: 0882 44 22 95
Ако имате нужда и разчитате на банков кредит, за Вас сме готови да осигурим НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО професионално кредитно консултиране и обслужване от водещи БАНКИ.
За да видите всички наши инвестиционни обяви, а и не само, посетете:
www.gkeygroup.com
www.gkeyrealestate.com
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *