БЕЗ КОМИСИОН! ТОП ЦЕНА! ЮГ/ИЗТОК! СРЕДЕН ЕТАЖ! ЧУДЕСНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!

ВОЛАНТИС БЪЛГАРИЯ е официален търговски представител на инвеститора. Чрез нас ще намерите актуална информация относно цени, срокове, материали и всичко останало, нужно за да вземете образовано решение.

АПАРТАМЕНТЪТ е перфектния тристаен имот! Изложението е юг/изток, статут апартамент с правилни форми на стаите. Терасата е достатъчно голяма да посрещнете гости. Дневната на апартамент е ъглова, което гарантира огромно количество светлина. Към апартамента можете да закупите паркомясто или гараж на цени от 10 000 евро.

Квадратури:
Обща площ 98,74м2
Чиста площ 83,55м2

СГРАДАТА е на общо шест етажа и разполага с 29 жилища. За всеки апартамент е предвидено паркомясто или гараж. Основното изложение на жилищата е Юг/Изток/Запад, което гарантира максимално количество светлина на бъдещите собственици. Апартаментите са с чудесна архитектура и отлична функционалност! Отоплението и охлаждането са предвидени на електричество. Сградата ще е готова края на 2023 година. Строи се с висококачествени материали, а именно:

Дограма – REHAU със стъкло четири сезона
Асансьор – ORONA
Тухли – Wienerberger Porotherm
Топлоизолация – 100мм XPS
Общи части – Гранитогрес

ЛОКАЦИЯТА на проекта е изключително атрактивна! Сградата е разположена в кв. Сухата река, стар и уреден квадртал с всичко необходимо на пешеходно разстояние! Сградата е на тиха улица, което гарантира Вашето спокойствие. В непосредствена близост се намират:

124-то у-ще Васил Левски
110-та детска градина
Магазин ProMarket
Спирка на градски транспорт ул. Витиня

ИНВЕСТИТОРЪТ е с огромен опит в жилищното строителство и повече от 70 000 м2 застроена и въведена в експлоатация площ на територията на страната. В момента е в процес на изграждане на няколко обекта в София. Основната му цел е да предложи на пазара най-доброто съотношение цена – качество. Финансирането на сградата е подсигурено от реализираните вече продажби!

Референтен номер – 1266

За допълнителна информация и огледи, моля свържете се с нас на 0882 100 101 Волантис България