Продава 3-СТАЕН, гр. Свети Влас, област Бургас

PORTFOLIO BEST PROPERTIES предлага в продажба Ексклузивен луксозен пространствен апартамент с морска гледка ситуиран в елитен комплекс на метри от плаж в гр.Свети Влас!
Жилището има тераса почти по цялата си периферия, обзаведено с почъчкови мебели и най-висок клас бяла и черна техника.
Кухнята е немска – сив гланц, има вграден -хладилник, – съдомиялна Neff (touchscreen, много и различни функции), – микровълнова печка Neff, фурна с прибиращ се врата и функция ограничаване на излизането на горещ въздух-Neff, голям котлон с функция Детска безопастност
Всекидневната е с дървена интериорна стена и телевизор от 75 инча, – диван с разтягаща се функция, – шкаф. Разполага и с разтягаща се маса и 6 стола, шкаф.
Спалня 1- голямо легло(с повдигащ се механизъм), голям телевизор 65 инча, два гардероба с височина до тавана, с лед осветление и механизъм за сваляне на дрехи.
Спалня 2-диван с функция сън, дървена интериорна стена с шкафове.
Баня 1 – душ кабина
Баня 2 – вана
Апартамента е с подсилена входна врата от масив, външни ролетни щори, завеси Blackout, римски щори на прозорците, както и монтирани климатици във всяка стая.
Комплекс Sea Dreams е ситуиран на Втора линия море, предлага два открити плувни басейна 1 за възрастни и 1 за деца, красив ландшафтен дизайн и зелени площи с градина, паркинг, ресторатн, рецепция и подръжка. Работи целогодишно.
Таксата поддръжка за година е 8 евро на…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *