Продава 3-СТАЕН, гр. Варна, Левски 1

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!!! ЦЕНА ОТ ИНВЕСТИТОР!!!

Capital Property Group представя тристаен апартамент за продажба в кв. Левски. Намира се в нова сграда в строеж, завършване на сградата през 2022. Жилището е разположено на шести етаж в осем етажна сграда с асансьор. Състои се от дневна с кухненска част /28,35 кв.м./, спалня /13,25 кв.м./, втора спалня /13,25 кв.м./, баня с тоалетна /3,54 кв.м./, коридор /7,09 кв.м./ и два килера по /2,8 и 3,5 кв.м./, тераса /4 кв.м./ и балкон /1,6 кв.м./ Издава се по БДС. В близост се намират детски градини, училища, автобусни спирки, магазини и хипермаркети. Има възможност за закупуване на паркомясто или гараж в сградата.

В сградата се продават и други апартаменти с една или две спални, както и възможност за закупуване на паркомясто или гараж.

Капитал Пропърти Груп разполага с юридически отдел, който извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, ще организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Капитал Пропърти Груп може да Ви съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента, при това напълно безплатно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *