Продава 3-СТАЕН, гр. Варна, Левски 2

‘Home plase’-недвижими имоти предлага на вниманието Ви НОВ панелен апартамент-1990г., находящ се на комуникативно място на метри от булевард Васил Левски и улица Дубровник. Имотът се предлага НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕН И ОБОРУДВАН, след основен ремонт и изграждане на изцяло нови ВиК и Ел инсталации през декември месец на 2021г. Изцяло външно саниран,с най-висок клас материали. Апартамента е изпълнен от дизайнерско студио, като всяка мебел е изработена по поръчкад, два инверторни климатика подов Daikin в родителската спалня и стенен Toshiba в хола, както и радиатор Adax за детската спалня, оптичен интернет въведен в апартамента директно до основен рутер, като са изкарани lan розетки на 5 точки в апартамента (една от тях предвидена за връзка на домашен частен сървър), висококачествена bluetooth узвучителна система вградена в тавана в хол и трапезария и отделна в банята. Апартамента разполага със СОТ система към DSC Varna заплатена до 05.2023г, фасадно видеонаблюдение, което гледа към входа, паркинга и улицата пред блока, както и най-ново поколение видеошпионка. Ревизирана е домофонната инсталация, като е напълно функционираща… Конкретния имот се състои от коридор, две уютни спални със самостоятелен дрешник към всяка спалня, просторна дневна, кухня-трапезария, две санитарни помещения с ел. подово отопление , душ зона и вана, изба. Към апартамента има сервизно помещение съхраняващо 200 литров бойлер и система за пречистване и омекотяване на водата. Самият вход се поддържа добре, входът с контролиран достъп с чип система.
Събраните към момента документи за цялостно саниране, които ще бъдат входирани при отваряне на приемни срокове за програмата за ново саниране.
За допълнителна информация или оглед консултант продажби- Генчева 0878300984 КОД- 13737

Ние ще бъдем с Вас от първият оглед до финализиране на успешната Ви сделка. Гарантираме коректно, компетентно и професионално отношение, както и изрядност на документацията, след обстойна проверка на собствеността. СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ НУЖДА ОТ КРЕДИТИРАНЕ, СЪС ВСИЧКИ ВОДЕЩИ БАНКИ, С ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *